Tandartspraktijk Tilburg nu ook elke zaterdag geopend

By | 28 augustus 2014

Tandartspraktijk Tilburg is nu ook elke zaterdag geopend! Bezoek onze website voor meer informatie en/of inschrijven of bel direct voor een afspraak: 013 – 542 58 10

Vanaf 30 augustus is Tandartspraktijk Tilburg voortaan elke week op zaterdag open. Met de komst van tandarts Ilse van Manen, die ook op dinsdagavond werkzaam is, wordt het aantal dagen dat Tandartspraktijk Tilburg open is daardoor maximaal uitgebreid.

Ilse van Manen woont in Nijmegen, waar zij is afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Nijmegen. Ilse heeft tijdens haar studie onder meer een onderzoeksproject opgezet in Boston (VS), waar in een laboratorium een proef is gedaan om met bepaalde cellen nieuwe tanden te laten groeien. Daarnaast heeft zij in Nederland ook nog onderzoek gedaan naar de behandeling van huidkanker in het gezicht. Verder heeft Ilse tijdens haar studie stages gelopen in een tandartspraktijk in Zutphen en op de afdeling Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie van het UMC in Nijmegen. Op dit moment is zij tevens kaakchirurg-in-opleiding. Tijdens haar werkzaamheden zal Ilse geassisteerd worden door tandartsassistente Minke Scheepens.

Met het open gaan op elke zaterdag breidt Tandartspraktijk Tilburg haar dienstverlening bewust verder uit. De praktijk speelt in op de toenemende behoefte aan tandheelkundige zorg in het weekend. Hierdoor wordt het gemakkelijker voor met name patiënten met een volle agenda om toch regelmatig naar de tandarts te kunnen gaan.

De praktijk was al open op doordeweekse dagen en op dinsdag- en woensdagavond. Eerder was de praktijk ook al op zaterdag om de week open. De openingstijden vanaf 30 augustus zijn:

Maandag 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 08.00 – 21.30 uur
Woensdag 08.00 – 19.00 uur
Donderdag 08.00 – 17.30 uur
Vrijdag 08.00 – 16.30 uur
Zaterdag 08.30 – 16.00 uur

Tandartspraktijk Tilburg is nu ook elke zaterdag geopend! Bezoek onze website voor meer informatie en/of inschrijven of bel direct voor een afspraak: 013 – 542 58 10