Vacature orthodontist of tandarts voor orthodontie

By | 10 april 2017

Nieuwe tandartstarieven 2013Functie: Orthodontist of tandarts voor orthodontie
Locatie: Tilburg centrum+Reeshof
Waardering: % basis
Aantal dagen: in overleg
Plaatsing: per direct
Contactpersoon: Liedy van Rijswijk liedy@tandartspraktijk-tilburg.nl

Bedrijfsprofiel
Tandartspraktijk Tilburg is een moderne tandartspraktijk en heeft op dit moment 5 behandelkamers. Vanaf 1 juni openen we ook de deuren in de kinderrijkste buurt van Tilburg (50.000 inwoners) Reeshof met 9 behandelkamers. De praktijk waarbij een van de tandartsen tevens eigenaar is, is voorzien van de allernieuwste technieken en zeer moderne en ruime kamers. Alle laatste technieken worden op de voet gevolgd en geïmplementeerd binnen de praktijk. De medewerkers werken in teamverband en gaan respectvol met elkaar samen. Kwaliteit staat voorop. Onder de medewerkers heerst er een prettige sfeer.

Functie omschrijving
Vanwege de groei (+45 nieuwe patiënten per week en een nieuwe locatie) van onze praktijk zijn wij op zoek naar een orthodontist. Of een tandarts welke ervaring heeft met orthodontie. Op dit moment hebben wij geen ortodontie in huis maar er is veel vraag naar. Samen met onze esthetische tandarts die bijvoorbeeld ook werkt voor het schisiteam, kun je de orthodontie uitbouwen. Begeleiding door een ervaren orthodontist die wereldwijd opleidingen geeft is mogelijk. Naast algemene tandheelkunde kun je zo de ortho opbouwen. Ervaren orthoassitentie is aanwezig. Ben je open en gericht op kwaliteit dan ben je van harte welkom.

Arbeidsvoorwaarden
Voor de geschikte kandidaten biedt deze praktijk een prettige werkomgeving, ervaren medewerkers, een leuk team en de nieuwste technieken.

Interesse in de vacature orthodontist of tandarts voor orthodontie?

Neem contact op met Liedy van Rijswijk:

E: liedy@tandartspraktijk-tilburg.nl
T: 0642613570

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.