Vacature tandarts

By | 28 oktober 2017

De ontvangstruimte

Functie: Tandarts
Locatie: Tilburg centrum+Reeshof
Waardering: % basis, ver boven marktconform
Aantal dagen: in overleg
Plaatsing: per direct
Contactpersoon: Liedy van Rijswijk liedy@tandartspraktijk-tilburg.nl

Bedrijfsprofiel
Tandartspraktijk Tilburg is een moderne tandartspraktijk met 17 behandelkamers op twee locaties. Één in het centrum van Tilburg met 5 behandelstoelen en één in Tilburg Reeshof. Wij zijn een praktijk waarbij de tandarts eigenaar is en waar patiëntzorg op nummer 1 staat, dat zien we terug aan de vele inschrijvingen elke week welke door mond tot mond reclame bij ons terecht komen. Wij zijn geen omzet gedreven praktijk wat je steeds vaker ziet maar gaan voor kwaliteit, liefde voor de patiënt en doen veel aan intercollegiaal overleg.Dat zien we terug door de vele lovende reacties van onze patiënten. In Tilburg Reeshof woont 50% van alle Tilburgse kinderen en is nog geen orthodontist actief. De praktijken waarbij één van de tandartsen tevens eigenaar is, is voorzien van de allernieuwste technieken en zeer moderne en ruime kamers. Alle laatste technieken worden op de voet gevolgd en geïmplementeerd binnen de praktijk. De medewerkers werken in teamverband en gaan respectvol met elkaar samen. Kwaliteit staat voorop. Onder de medewerkers heerst er een prettige sfeer.

Functie omschrijving
Vanwege de groei (+50-70 nieuwe patiënten per week) van onze praktijk hebben wij een vacature. Ben je open en gericht op kwaliteit dan ben je van harte welkom.

Arbeidsvoorwaarden
Voor de geschikte kandidaten biedt deze praktijk een prettige werkomgeving, ervaren medewerkers, een leuk team en de nieuwste technieken. Bij Tandartspraktijk Tilburg werkt u als zelfstandig tandarts volgens een KNMT model samenwerkingsovereenkomst. De tandartsvergoeding is ver boven het marktgemiddelde. Met 50-70 nieuwe inschrijvingen per week kunt u rekenen op een gezond gevulde agenda en een grote variëteit in behandelingen

Interesse in de vacature orthodontist of tandarts voor orthodontie?

Neem contact op met Liedy van Rijswijk:

E: liedy@tandartspraktijk-tilburg.nl
T: 0642613570

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.