Ervaringen

Frosja Spijkers-Scheepens | Esthetische Tandarts/directeur

Frosja Spijkers-Scheepens | Tandarts/directeur

Plaats uw ervaring of bekijk de ervaringen van anderen hieronder.

Alvast hartelijk dank voor uw feedback, die is voor ons erg waardevol.

Frosja Spijkers-Scheepens
Tandarts/directeur

Naam
Email
Samengevat
Waardering
Uw ervaring

Ervaringen

Video reacties

Hieronder een aantal video’s met reacties van onze patiënten. Daaronder vindt u alle geschreven reacties welke zijn achter gelaten. Op Facebook hebben we ook veel enthousiaste reacties. Laat onderaan deze pagina uw reactie achter.

Lees hier het interview met Tim en Lola die tandartsangst hadden.

Gemiddelde waardering van alle reacties

Ervaringen Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 42 reviews
5 1

Lees hier de waardering van onze patiënten

Mijn pijn aan mijn gebit eindelijk opgelost

★★★★★
5 5 1
Na een apexresectie aan mijn onderkaak ,bleef ik pijnklachten houden aan mijn onder en bovenkaak en tanden. Na een lange weg van kaakchirurgen kwam ik op de afd. Bijzondere mond en tandheelkunde. Daar werd een overbelaste kaak geconstateerd , verkeerde tongstand en klemmen overdag. Advies: kaakfysio en in mijn geval, een tonglift/activator , om klemmen af te leren en goede tongstand te aan te leren! Deze behandeling is uitgevoerd bij tandartspraktijk Tilburg, door tandtechnieker Eefiq Eijkemans. Ik ben daar bijzonder goed en fijn behandeld. Mijn probleem is zo goed als opgelost. Alle lof voor deze praktijk.

/

★★★★☆
4 5 1
Goed

Niet meer ziek van angst

★★★★★
5 5 1
Uw ervaring: Het was 10 jaar geleden dat ik voor het laatst naar de tandarts was geweest. De reden hiervoor was onder andere een aantal heel nare ervaringen in mijn kindertijd en daardoor een vreselijke angst. Na het stoppen met roken kreeg ik steeds meer last van bloedend tandvlees en een vieze smaak in mijn mond, dus ik kon er echt niet meer onderuit. Ik ben huilend naar binnen gegaan om een afspraak te maken. Na een eerste controle door Nicki en Saskia, waar ik vreselijk van ben geschrokken .toch maar besloten om de behandelingen te starten. Nu , na het trekken van 7kiezen en een grondige reiniging in verband met parodontitis, kan ik wel zeggen dat mijn angst een heel stuk minder is. Fluitend naar binnen zal het wel nooit worden, maar ik ben niet meer al een week vantevoren helemaal ziek van angst. Bedankt hiervoor Nicki en Saskia

Behandeling valt eigenlijik best mee

★★★★★
5 5 1
In het normale leven sta ik stevig met 2 benen op de grond echter als ik naar de tandarts moet, verander ik in een bange kleuter. De dag voor de behandeling slaap ik slecht en gedurende de behandeling ben ik zo gespannen dat ik na afloop soms in elkaar zak en niet meer weet waar ik ben. De afgelopen jaren ga ik naar de praktijk van Frosja en sindsdien worden mijn klachten zienderogen minder. Door technieken en de manier van benadering die medewerkers van Tandartspraktijk hanteren voel ik me voor en gedurende de behandeling steeds minder gespannen. Momenteel ben ik zover dat ik voor een behandeling prima slaap. En gedurende een behandeling zit ik steeds ontspannender in de stoel. En elke keer als de behandeling klaar is betrap ik mezelf dat het eigenlijk best wel mee valt. Voor mij dus een typisch geval van "men lijdt meer onder de angst die men vreest". Ik ga op dit moment nog niet fluitend naar de tandarts maar het beetje ongemak wat ik nu heb is het meer dan waard om een goed gebit te hebben.

Excellente behandeling

★★★★★
5 5 1
Bij TPT word ik altijd correct en vriendelijk behandeld. De betreffende medewerkers gaan professioneel te werk en zorgen dat ik mij ook mijn gemak voel tijdens de behandeling. De behandelduur is over het algemeen kort; in no time kan ik de praktijk daarna weer glimlachend verlaten!

Angst is weg

★★★★★
5 5 1
Na veel slechte ervaringen met diverse tandartsen bij Davey terecht gekomen. De angst zat echt heel diep. Na aantal sessies bij Davey zonder veel angst meteen wortelkanaalbehandeling ondergaan bij Josselien. En dit viel reuze mee! Veel en duidelijke uitleg gekregen, altijd even vriendelijk. Ook de receptionistes zijn één en al vriendelijkheid. Kortom, fijne praktijk waar je goed en vriendelijk wordt geholpen. Bedankt, Davey en Josselien!

Tandarts en angstcoach

★★★★★
5 5 1
Ik ben erg tevreden over jullie. Jullie gaan perfect om met mensen zoals ik die angst hebben voor een bezoekje aan de tandarts. De speciale behandeling door angstcoach Davey verliep ook perfect en dit heeft me zeker geholpen. In deze praktijk voel je dat je gehoord wordt en dat men altijd in het belang van de klant denkt.

TOP tandarts en service

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden over jullie als mijn nieuwe tandarts. Mijn vorige tandarts verzon altijd dat ik gaatjes had en kronen nodig had. Ik was het daar niet mee eens en was daarom ook 3 jaar niet naar de tandarts geweest. Sinds ik kind was ben ik "bang"voor de tandarts. Dat is sinds kort helemaal verdwenen. Kort en goed behandelen jullie! En daarbij erg van deze tijd en informeel. Daarbij heb ik mijn tanden laten bleken via jullie 4 jaar geleden met een doe het zelf set thuis, ik bleek ze nog steeds weleens met jullie spuitjes en de bitjes die ik bij jullie heb laten maken en iedereen heeft het altijd over mijn mooie witte tanden! kortom : TOP! ben super tevreden! Ga zo door!

Zeer tevreden met behandeling

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden met deze tandarts. Fijn behandeld en bovendien heel klantvriendelijk!

Top!

★★★★★
5 5 1
Op een restantje afgebroken kies weer een prima kies gemetseld na pijnloze wortelkanaalbehandeling. Geen enkele napijntje. Top, Josselien!

de mooiste dag van mij leven !!!

★★★★★
5 5 1
Mijn eerste ervaring met deze praktijk was heel bijzonder.. Ik had enkele jaren daarvoor mijn voortand verloren en kon wegens financiële en andere persoonlijke problemen niet eerder een prothese laten plaatsen.. Ik had inmiddels een dochtertje van bijna 1 jaar en ik stond nog niet voluit lachend met haar op de foto.. Dankzij de hulp en goede zorg van Frosja was het dan eindelijk zo ver ! En stond ik kort na de eerste verjaardag van mijn dochtertje voor het eerst voluit lachend met Arianna op de foto.. Het was na haar de geboorte, de mooiste dag van mij leven !!! Dank je wel Frosja x

Bo vond het spannend

★★★★★
5 5 1
Bo vond het in eerste instantie erg spannend om naar de tandarts te gaan voor het gaatje in haar tand. Maar nadat ze de dag voor de behandeling was uitgenodigd voor een uitleg hoe het gaatje gemaakt zou worden was ze helemaal enthousiast. Ze mocht zelf de tandendouche, het kabouterschepje en de windmaker uitproberen en als klap op de vuurpijl was er een discolamp. Bo heeft thuis uitgebreid verteld dat ze zelf tandarts was en de volgende dag liep ze huppelend de praktijk binnen. Helemaal voorbereid en tijdens de behandeling goed aan het opletten of Frosja het allemaal wel goed deed. Onze complimenten voor deze kindvriendelijke aanpak. Bo kan niet wachten tot ze weer naar de tandarts mag. Waarschijnlijk ook omdat ze dan weer een muntje krijgt voor de cadeautjemachine als ze goed heeft stilgezeten 🙂

★★★★★
5 5 1
Echt super mensen die hier werken. Stellen je op je gemak en leggen ook de behandeling netjes uit ! Bedankt Nicky en Simone !

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag is mijn verstandskies getrokken door meneer Görtürk en die heeft mij heel goed geholpen. Ik zag er erg tegenop door eerdere ervaringen, maar dit was niet te vergelijken. Het viel achteraf heel erg mee. Heb er nu nauwelijks last van.

★★★★★
5 5 1

Ga zo door

★★★★★
5 5 1
Dankjewel Josselien heb jebt me weer fantastisch geholpen.

Elke en Brigitte

★★★★★
5 5 1
Hallo Weer netjes geholpen door Elke en Brigitte. ben nu keer of 5 geweest met controle en soms een gaatje ,maar ben bij hun niet bang. ze zijn rustig , aardig en vriendelijk Ga zo door kom graag terug..:) Brenda

Ik ben heel erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
ik ben heel erg tevreden over tandartsenpraktijk tilburg. Ik vind het fijn dat ik jaarlijks een reminder van hen krijg voor de controle afspraak. In de reminder kan ik via de link zelf online een afspraak inplannen. Dat is erg handig, je hoeft dan niet tussen bepaalde tijden te bellen maar je kunt het inplannen wanneer je zelf wilt.\r\nTevens heerst er een leuke sfeer binnen de praktijk. Iedereen is behulpzaam en aardig. Je voelt je op je gemak doordat de tandarts stap voor stap uitlegt wat er gaat gebeuren. Ook nemen ze echt de tijd voor je.\r\nIk ben heel erg tevreden over tandartsenpraktijk tilburg!

Fijne tandarts

★★★★★
5 5 1
Voor de eerste keer hier geweest en gelijk voor een wortelkanaalbehandeling. Voelde me zeer op mijn gemak en de behandeling viel me ook 200% mee. Ik kom graag weer terug, maar uiteraard alleen voor een controle (hopelijk)!

Ik ben super blij

★★★★★
5 5 1
Beste Perry, \r\n\r\nIk wist niet wat ik zag maandag bij mijn man, een super mooi gebit. Hij ziet er al een stuk beter uit zo met mooie tanden. Super dat hij heeft doorgezet al was hij zo bang voor de tandarts en hij heeft ook nog gewoon doorgewerkt. Allemaal alvast bedankt en ik ben superblij met mijn mooie vent zo.\r\n\r\nGroet Rianne

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Ik ben altijd super bang geweest voor de tandarts, en sinds ik hier terecht ben gekomen helemaal niet meer! Leuke tandartsen en assistentes, ben ook super blij met me mooie gebit nu, die ze hier helemaal mooi aansluitend hebben gemaakt! in 1 woord Geweldig echt waar.

Geweldig 5 stars

★★★★★
5 5 1
Vanaf begin met Herman van Dannis en nu met Froukje Spijkers-Scheepens zeer goed naar mijn zin gehad. Altijd een vriendelijk woord en belangstelling. Klachten worden serieus genomen. Ditzelfde geldt ook voor de mondhygieniste Saskia. Alleen maar positief.

Fantastische praktijk

★★★★★
5 5 1
Echt een geweldige tandartspraktijk! Onze zoon die altijd erg tegen het tandartsbezoek op zag zegt nu:\' je gaat het hier bijna leuk vinden om naar de tandarts te gaan\' . Dit is denk ik het grootste compliment wat je kunt krijgen. Ze zijn super vriendelijk, persoonlijk en kundig!

wanneer mogen we weer?

★★★★★
5 5 1
Frosja is een rustige, gezellige tandarts. Ze laat zich niet gek maken als ik met mijn drie drukke jongens kom, en als we gaan, roepen de kinderen altijd:\"Wanneer mogen we weer?!\" Zelfs toen mijn zoon van 10 twee kiezen moest laten trekken vertrok hij met een stralende lach.TOP! ga zo door!

Eindelijk de tandarts die met mij meedenkt

★★★★★
5 5 1
Na jaren met een lelijk gekleurd gebit kwam ik bij Frosja terecht. Waar de vorige tandarts alleen maar de kroon aanbod, ging Frosja met schildjes aan de slag. Het resultaat is geweldig! En voor een prijs waar ik normaal 1 kroon voor zou hebben.\r\nIk vind het een blijvertje.\r\nBedankt!

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Frosja is werkelijk een groot kunstenaar. Eindelijk hebben mijn tanden allemaal dezelfde kleur. Ben enorm blij dat ik naar Frosja ben gegaan. Liz

Beste praktijk van Tilburg

★★★★★
5 5 1
ik ben jaren patient geweest bij Herman van Dannis. Had altijd angst voor ik bij hem kwam. Bij hem heb ik dat nooit gehad.Hij was zelf ook altijd erg rustig en dat bracht hij over. Nu is mijn tand-\\r\\narts Mw.Frosja Scheepens, ik had wel eerst een beetje schrik, maar nu ik een paar keer bij haar geweest ben is dat ook weer over. Fijne praktijk, nemen de tijd, ik zou geen andere meer willen

Goede service

★★★★★
5 5 1
Hallo\r\n \r\nPas voor de 2 e keer bij jullie geweest. het ging goed vandaag en goede service en tandartsen…Bedankt.

Fantastisch geholpen

★★★★★
5 5 1
@DjangoFaes: Fantastisch geholpen door tandarts Elke bij @TilburgTandarts, Geheel pijnloze en snelle wortelkanaalbehandeling gehad http://t.co/7gbj1AQTwc

Fijne behandeling

★★★★★
5 5 1
Weer een fijne behandeling achter de rug, goed ontvangen en met een zeer voldaan gevoel weer de deur uit. Super bedankt voor jullie fijne behandeling. De eerste complimentjes zijn al binnen;)))

Ik durf weer te lachten

★★★★★
5 5 1
Tandarts Scheepens heeft mijn gebit zo mooi gemaakt dat ik na 30 jaar weer durf te lachen. Dankjewel , je wil niet weten wat dat met mijn leven doet.

Niet bang meer voor de tandarts

★★★★★
5 5 1
Ondanks mijn grote angst voor tandartsen, ben ik bij Tandartspraktijk Tilburg fantastisch geholpen. Na goed overleg zijn bij de kaakchirurg onder narcose mijn tanden verwijderd. Perry heeft een prothese gemaakt en alle tandartsen hebben voor een goede nazorg gezorgd.

Prothese

★★★★★
5 5 1
Perry bedankt voor je fijne prothese

Mooie tanden

★★★★★
5 5 1
Ik wilde mooie tanden maar mijn tandarts luisterde niet naar me. Frosja heeft er de tijd voor genomen en heeft me veel uitleg gegeven, nu heb ik een prachtig gebit.

Mooie tanden

★★★★★
5 5 1
Ik wilde mooie tanden maar mijn tandarts luisterde niet naar me. Frosja heeft er de tijd voor genomen en heeft me veel uitleg gegeven, nu heb ik een prachtig gebit.

Goede Service

★★★★★
5 5 1
Hallo\r\n\r\nik ben een paar keer bij jullie geweest en ben zeer tevreden over jullie eerst was ik bang voor de tandarts maar dankzij jullie meer en jullie leggen alles heel goed uit en jullie hebben een goede service kortom jullie zijn een goede tandartsenpraktijk!

Geen angst meer voor de tandarts!

★★★★★
5 5 1
Eindelijk weer met een gerust hart naar de tandarts!\r\nFrosja had inderdaad gelijk; Joost en Zacheriya hebben me erg gerustgesteld, en het resultaat is een prachtig gebit, en geen angst voor de tandarts meer!! Dank je wel!

Goede service

★★★★★
5 5 1
Hallo Pas voor de 2 e keer bij jullie geweest. het ging goed vandaag en goede service en tandartsen…Bedankt.

Superpraktijk

★★★★★
5 5 1
Superpraktijk echt een aanrader, zelfs mijn kinderen vinden het leuk om naar jullie te komen

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Pas voor de 2 e keer bij jullie geweest. het ging goed vandaag en goede service en tandartsen…Bedankt\r\n\r\nBrenda

★★★★★
5 5 1
@DjangoFaes: Fantastisch geholpen door tandarts Elke bij @TilburgTandarts, Geheel pijnloze en snelle wortelkanaalbehandeling gehad http://t.co/7gbj1AQTwc

★★★★★
5 5 1
Weer een fijne behandeling achter de rug, goed ontvangen en met een zeer voldaan gevoel weer de deur uit. Super bedankt voor jullie fijne behandeling. De eerste complimentjes zijn al binnen;)))

Vul hieronder uw waardering in voor onze tandartspraktijk

Naam
Email
Samengevat
Waardering
Uw ervaring