Gratis Taxi

Als onderstaand formulier niet werkt op uw browser klik dan op deze link voor uw gratis taxi reservering. U ontvangt een bevestiging per mail dat u contant kunt afrekenen. U hoeft echter niets te betalen. Dit is een standaard email van het reserveringssysteem.

Tandartspraktijk Tilburg biedt een gratis taxi service aan voor haar patiënten. Deze gratis taxi rijdt van maandag tot en met donderdag van 09:00-17:00 en op vrijdag van 09:00-16:00 op en neer tussen de Hoefstraat en de Bijsterveldenlaan. Standplaats is Hoefstraat 197. Op aanvraag komen wij u ook thuis ophalen. Stuur hiervoor een mail naar taxi@tandartspraktijk-tilburg.nl , vul ons contactformulier in of vraag hiernaar als u uw afspraak maakt aan de balie. U kunt ook bellen met de chauffeur op: 06-48056387 Zij kunnen dit meteen voor u inplannen. Natuurlijk kunt u ook gewoon opstappen bij de Kerk in de Hoefstraat of voor de ingang aan de Bijsterveldenlaan.

Uw Gratis Taxi ziet er zo uit

Uw gecertificeerde taxichauffeur William Heurter staat graag voor u klaar. De bus is nu nog grijs maar binnenkort zal deze voorzien zijn van passende stickers.

Tandarts hoefstraat Tandartspraktijk Tilburg TAXI service

GRATIS taxi tandartspraktijk hoefstraat tilburg

Gratis taxi service voor uw tandarts bezoek van Hoefstraat naar Bijsterveldenlaan of aan huis
Gratis taxi service voor uw tandarts bezoek van Hoefstraat naar Bijsterveldenlaan of aan huis